RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 03.08.2023
Prima / Formulare statistice
Formulare statistice
Versiune tipar
 

Chestionarele (rapoartele, anchetele) statistice servesc în calitate de instrument de bază pentru culegerea datelor în cadrul observărilor (cercetărilor) statsitice. Ele sunt elaborate şi aprobate de Biroul National de Statistica şi urmează a fi completate obligatoriu de toţi respondenţii statsitici (persoane juridice şi fizice) cuprinşi în observările statistice respective. BNS garantează confidenţialitatea datelor statistice individuale şi utilizarea lor numai în scopuri statistice.

Neprezentarea la timp a datelor statistice sau comunicarea de date statistice eronate ori în volum incomplet constituie contravenție și se sancționează conform art.330 al Codului contravențional al Republicii Moldova. Ordinul și formularul procesului-verbal poate fi vizualizate aici.

   

► Formulare statistice 2022 (în formularele LUNARE și TRIMESTRIALE se completează datele pentru anul 2022, în cele ANUALE - datele pentru anul 2021)

► Formulare statistice 2021 (în formularele LUNARE și TRIMESTRIALE se completează datele pentru anul 2021, în cele ANUALE - datele pentru anul 2020)

Lista_formularelor.png

    

 
Noutăți
31.03.2022
În atenția respondenților care au beneficiat de măsuri de susținere din partea statului în contextul pandemiei de COVID-19
În conformitate cu actele normative emise în scopul susținerii angajatorilor și salariaților în perioada pandemiei de COVID-19, pe site-ul BNS, la rubrica Formulare statistice au fost publicate precizări metodologice privind modul de reflectare a indicatorilor în formularele ,,Câștigurile salariale în trimestrul _ 2022” și ,,Câștigurile salariale și costul forței de muncă în anul 2022”.
03.03.2022
Prezentarea noului formular nr. 1-inf. rev. „Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”
Biroul Național de Statistică anunță că, prin Ordinul nr. 06 din 11 februarie 2022 a fost aprobat noul formular al cercetării statistice anuale nr. 1-inf. rev. „Situația privind informatizarea și conexiunea la Internet”, care substituie formularul utilizat anterior și în baza căruia se colectează informația pentru anul 2021.
10.02.2022
Lucrările și cercetările statistice excluse în anul 2022
Ca urmare a optimizării sistemului de rapoarte statistice, în vederea reducerii presiunii informaționale asupra mediului de afaceri, în conformitate cu Programul de lucrări statistice pentru anul 2022 aprobat prin HG nr. 441 din 22.12.2021, au fost excluse 8 lucrări statistice, care cuprind 14 cercetări statistice.
03.12.2021
Chestionarul nr. 9-AGR disponibil în Ghișeul unic de raportare electronică
Biroul Național de Statistică anunță că începând cu 1 decembrie 2021, formularul statistic nr. 9-AGR „Utilizarea produselor de uz fitosanitar și introducerea fertilizanților chimici și naturali” este disponibil și în Ghișeul unic de raportare electronică www.raportare.gov.md.
 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  Raportare electronică  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  /  Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2024 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare | Protecția datelor cu caracter personal
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran