Prima / Formulare statistice
 
Formulare statistice
24.02.2009

Chestionarele (rapoartele, anchetele) statistice servesc în calitate de instrument de bază pentru culegerea datelor în cadrul observărilor (cercetărilor) statsitice. Ele sunt elaborate şi aprobate de Biroul National de Statistica şi urmează a fi completate obligatoriu de toţi respondenţii statsitici (persoane juridice şi fizice) cuprinşi în observările statistice respective. BNS garantează confidenţialitatea datelor statistice individuale şi utilizarea lor numai în scopuri statistice.

Neprezentarea la timp a datelor statistice sau comunicarea de date statistice eronate ori în volum incomplet constituie contravenție și se sancționează conform art.330 al Codului contravențional al Republicii Moldova. Ordinul și formularul procesului-verbal poate fi vizualizate aici.

   

► Formulare statistice 2022 (în formularele LUNARE și TRIMESTRIALE se completează datele pentru anul 2022, în cele ANUALE - datele pentru anul 2021)

► Formulare statistice 2021 (în formularele LUNARE și TRIMESTRIALE se completează datele pentru anul 2021, în cele ANUALE - datele pentru anul 2020)

Lista_formularelor.png

    

Prima / Formulare statistice
Tel. 022 40 30 00
Fax
str. Grenoble, 106, MD-2019 Chişinău, Republica Moldova
Email: moldstat@old.statistica.md
Copyright © 2024 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare | Protecția datelor cu caracter personal
Tipărire