RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 03.08.2023
Prima / Banca de date statistice
Banca de date "Statbank"
Versiune tipar
 

Banca de date ”StatBank” http://statbank.statistica.md conține tabele detaliate cu serii de timp. Cu ajutorul acestui instrument puteți să vă creați propriile selecții și să le salvați în diferite formate de fișiere. De asemenea, pentru dezvoltatorii de aplicații oferim un API pentru fiecare tabel.

Alegeți domeniul de interes:

Mediul înconjurător (Cheltuieli curente pentru protecția mediului și plăti ecologice, Deșeuri, Fondul funciar și fondul silvic, Infrastructura edilitară, Meteorologia, Protecția aerului atmosferic, Utilizarea apei)

Populația și procesele demografice (Căsătorii, Decedați, Divorțuri, Migrațiune, Născuți, Numărul populației, Principalii indicatori demografici)

► Statistica socială (Cultură și sport, Forța de muncă și câștigul salarial, Învățământ, Justiție și infracționalitate, Locuințe, Nivelul de trai al populației, Obiectivele Dezvoltării Mileniului, Ocrotirea sănătății,  Protecția socială)

► Statistica economică (Agricultura, Antreprenoriat, Comert exterior, Comert interior de bunuri si servicii, Constructii, Conturi nationale, Industrie, Investiții in active, Prețuri, Resurse energetice, Tehnologia informației, Transporturi, Turism)

► Statistica gender (Abilitarea economică a femeilor, Educația și instruirea femeilor pe parcursul vieții, Participarea femeilor în procesul de luare a deciziilor, Sănătatea femeilor)

► Statistica regională


Banca de date se actualizează cu regularitate conform Calendarului actualizării Băncii de date.

Rezultatele Recensământului Populației și al Locuințelor 2014 pot fi accesate în aplicația http://recensamant.statistica.md

Telefon de contact: 067 770 013

 
Noutăți
21.06.2022
Date statistice noi publicate în trimestrul II 2022
Biroul Național de Statistică anunță despre disponibilitatea a noi informații statistice în Banca de date statistice http://statbank.statistica.md.
31.03.2022
Date statistice noi privind domeniile „Câștigul salarial”, „Nivelul de trai al populației” și „Prețuri” plasate în Banca de date
Banca de date statistice http://statbank.statistica.md/, continuă să își mărească volumul de informații statistice pe diverse domenii de interes, în vederea satisfacerii necesităților utilizatorilor de date cu mai multe informații statistice dezagregate.
21.09.2021
Domeniul statistic „Ocrotirea sănătății” a fost actualizat cu noi informații
Domeniul statistic Ocrotirea sănătății din Banca de date statistice a Biroului Național de Statistică a fost completat cu noi informații statistice.
29.06.2021
Banca de date statistice a fost completată cu noi informații privind Formarea profesională, Accidentele de muncă și Câștigul salarial
Biroul Național de Statistică informează că domeniul statistic Forța de muncă și câstigul salarial din Banca de date a fost completat cu noi tabele care oferă informații mai detaliate ce se referă la Formarea profesională, Accidentele de muncă și condițiile de muncă, precum și Câștigul salarial.
21.06.2021
Datele privind sărăcia și inegalitatea - disponibile acum și în Banca de date statistice
Banca de date statistice „StatBank” a Biroului Național de Statistică a fost actualizată cu un nou compartiment - Sărăcia și inegalitatea, prin intermediul căruia pot fi obținute date statistice rapid, în format reutilizabil, în formă tabelară și grafică pentru a satisface necesitățile tuturor utilizatorilor de date.
29.04.2021
Noi informații statistice din domeniul agriculturii
Biroul Național de Statistică anunță despre disponibilitatea a noi informații statistice din domeniul agriculturii și, anume, cu referință la statistica culturii plantelor.
12.05.2020
Banca de date actualizată cu indicatori noi la nivel de localități
BNS informează că Banca de date a fost completată cu NOI tabele care conțin indicatori dezagregați la nivel de localități din domeniile social, economic, mediu și agricultură.
29.06.2016
Versiune actualizată a Băncii de date “Statbank”
Astăzi a fost lansată o versiune actualizată a Băncii de date https://statbank.statistica.md/ , activitate realizată cu asistența Proiectului UE “Îmbunătățirea statisticii regionale”, STATREG. Versiunea 2015 a PX-Web, aplicația web utilizată pentru diseminare a datelor în banca de date statistice, a fost îmbunătățită față de versiunile anterioare, și anume prin:
 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  Raportare electronică  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  /  Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2024 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare | Protecția datelor cu caracter personal
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran